Индийските хороскопи са древна практика за предсказване на бъдещето, която е

...
Индийските хороскопи са древна практика за предсказване на бъдещето, която е
Коментари Харесай

Какво разкриват за вас тайните на индийския хороскоп

Индийските хороскопи са антична процедура за предсказание на бъдещето, която е част от индийската астрология. Те се основават на позициите на планетите сега на раждането на индивида и предсказват неговата орис и темперамент.

Със своите неповторими способи и символика, индийските хороскопи оферират забавен взор върху живота и могат да бъдат мощен инструмент за самопознание и управление. Ако сте любопитни да научите повече за себе си и своята орис, индийските хороскопи могат да бъдат вълшебното средство, което търсите.
 Седмичен хороскоп за 22-28 април  Седмичен хороскоп за 22-28 април  Седмичен хороскоп за 22-28 април  Седмичен хороскоп за 22-28 април
Вероятно сте чували за западния зодиак, който се базира на разпределението на звездите в небето, когато сте родени. Но индийският хороскоп е напълно друг и може да ви даде нови вероятности за вашия живот и бъдещето ви.



Индийският хороскоп, прочут също като Ведически хороскоп или Джьотиш, е основан на античната индийска астрология, която е била практикувана в Индия в продължение на хиляди години.  

 индийки iStock

Един от най-интересните аспекти на индийския хороскоп е методът на предсказание на бъдещето, прочут като Махадаша. Този способ употребява планетите и техните позиции, с цел да предскаже разнообразни интервали от живота на индивида и какво може да чака по време на тях. Това може да бъде доста потребно за обмисляне на бъдещи събития и взимане на значими решения.
 image2_16x9.png За пръв път от 83 година Юпитер и Уран се срещат в Телец: какви изненади чакат всяка зодия На фокус
Независимо дали вярвате в астрологията или не, индийският хороскоп може да ви предложи нови вероятности и разбирания за себе си и света към вас. Той може да ви помогне да разберете по-добре своите стремежи, страхове и цели, както и да намерите способи за реализиране на личностно развиване и триумф.

Така че, за какво да не опитате да се запознаете с индийския хороскоп и да видите какво може да ви опише за личността ви? Може би ще откриете нещо изумително и вдъхновяващо, което ще промени метода ви на мислене и деяние. Всичко е допустимо, когато става въпрос за мистериите на астрологията.
 Какво разкрива за вас индийският хороскоп?  Какво разкрива за вас индийският хороскоп?  Какво разкрива за вас индийският хороскоп?  Какво разкрива за вас индийският хороскоп?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР